logo logo

Gjerdrum Amatørteater

NavigeringVelkommen!

Info fra GAT finnes på disse nettsidene. Her på velkomstsiden står det nyeste øverst.
For aller siste nytt eller muligheter til å delta i dialog med andre i GAT, se vår
Facebookside eller bli med i vår Facebook-gruppe.

*********

GAT - GJERDRUM AMATØRTEATER FYLLER 20 ÅR I 2015

I anledning jubileet skal vi sette opp det aller første stykket som vi satte opp for 20 år siden, ”Den fillete dokka”. Stykket er skrevet av Alfonso Sastre og tilpasset i ny versjon av instruktør Tone Runsjø. 

Her er en smakebit: 

Fattigjenta Paca bor i en landsby i Spania. En dag hun skal i butikken for moren sin møter hun en ballongselger på torget. Han viser henne en fillete dokke som noen har kastet. Paca tar gladelig imot dokka. Hun tar godt vare på den og får hjelp til å reparere den. En dag kommer det en rikmannsjente og sier at dokka er hennes. Hvem skal man tro på ? Får Paca beholde dokka? Hvordan skal de finne ut hvem som er den rette eieren? 

Gled dere til et minnerikt gjensyn i ny drakt..

*********

20-ÅRSJUBILEUM! 

Vi har den store glede å ønske alle tidligere tidligere GAT’ere, GAT-venner  og andre GAT-interesserte hjertelig velkommen til JUBILEUMSFORESTILLING OG JUBILEUMSFEST på Gjerdrum Kulturhus lørdag 21. mars 2015 kl 17.00!

Billetten til denne helaftenen inkluderer GATs jubileums forestilling ”Den fillete dokka”, som også var GATs aller første oppsetning i 1995. Etter forestillingen vil det bli servering av mat og drikke. Videre vil vi kunne by på underholdning fra scenen i form av tilbakeblikk og ”mimreshow” fra aktive og kreative 20 år! Gjerdrum Amatørteater har i løpet av disse årene gjennomført 38 ulike oppsetninger, så her skal det være mye morsomt å se tilbake på.
Festen vil selvfølgelig fortsette utover kvelden og kanskje også utover i de små timer… ;) 

Vi håper at DU ønsker å komme og feire GATs 20 første år! Benytt sjansen til å oppleve Gjerdrum Amatørteater i både gammel og ny drakt; du vil garantert få en morsom kveld med mange gamle kjente!

Billett til denne feiende flotte jubileumsaftenen koster kr 350,- Du melder deg/dere på ved å sende en mail til jubileum(alfakrøll)gjerdrumteater.no.

Førstemann til mølla!! Velkommen!

*********

En Julenatt - premiere 27. november 2014 kl 18:30

Gjerdrum Amatørteater har, i slutten av november, den store gleden av å presentere juleforestillingen «En Julenatt». Stykket er fritt basert på en novelle av Nikolai Gogols, og skrevet av Meg Skjelmerud. Vi kan love deg en lun juleopplevelse for hele familien, med mye humor, sang og dans som i god tradisjon blir levert av bygdas eget amatørteater.

Gjerdrum Amatørteater består av 23 positive og topp teaterengasjerte ungdommer. Med oss som regissører har vi de to tidligere GATmedlemmene Emrik Vatndal, som ble årets mottaker av Gjerdrum kommune sin “Unge utøveres kulturpris”, og Marie Hogstad Stene med sine 13 års erfaring fra teaterskoler.

Velkommen, vi gleder oss til å ta dere med på et skikkelig juleeventyr!

Forestillingene spilles i Høyenhall på Gjerdrum Kulturhus:
Torsdag 27.11 kl 1830 (premiereforestilling)
Fredag  28.11 kl 1830
Lørdag  29.11 kl 1400
Søndag 30.11 kl 1400 og 1830 (julegrantenning mellom forestillingene)

Billettpris: 150,- for voksne og 100,- for ungdom/barn under 18 år.
Det blir mulig å bestille billetter fra 10. november på:
GAT-mail: gatbillett@hotmail.com
GAT-telefon/sms: 954 52 113

*********

Vil du være med i GAT?

Kom på informasjonsmøte på Kulturhuset onsdag 20.08 kl.1800. For alle ungdommer med foresatte. GAT er for alle i 8.trinn og oppover. (7.trinn som aspiranter)

Velkommen!

Det skal settes opp juleforestilling i 2014. øvelser til denne begynner ved oppstart i august.

GAT har 20 års jubileum i 2015. Vi skal i den anledning ha jubileumsforestilling i mars. Vi ønsker gjerne å ha med nye medlemmer. Vi vil nå slippe til elever i fra 7. trinn. Som aspiranter vil dere være med på øvelser og bli kjent med oss. Det er mange ting man må lære seg i ett teater. I GAT er det i dag ca. 20 ungdommer. I alder 13 – 18 år. Vi øver på onsdager i skole året. Kom gjerne på informasjons møte eller besøk vår hjemmeside eller facebook side. Vi vil gjerne bli kjent med deg. GAT har plass og takhøyde for alle.

********

Sminkekurs med Frilynt onsdag 4 juni 2014. GAT skal ha stand på Gjerdrumsdagen med ansiktsmaling også i år.

- TOP -

Kontaktinfo

Gjerdrum Amatørteater

v/leder Tom-Arild Kjærstad

Telefon: 46410826

leder@gjerdrumteater.no
Send epost til Amatørwebmaster